Om Oss

Antall ansatte: 8

Godkjenninger:
Registrert elektroentreprenør Gr.L. for planlegging og utførelse av el-installasjoner i boliger og alle typer næringsbygg, medisinske områder etc.
  • Sentralgodkjenning for utførelse for brannsikkerhet tiltaksklasse 2 (nødlys og brannalarmanlegg)FG-eksamen for planlegging og installasjon av innbruddsalarmanlegg i bolig- og næringsbygg.
  • Autorisert teleinstallatør TIA for tele- og datainstallasjoner
  • NEMKO-godkjent for el-kontroll av el-anlegg i boliger
Virkeområde:
Alle typer el-installasjoner i nybygg, i forbindelse med tilbygg/påbygg, og rehabilitering av bygg (spesielt inntaks- og sikringsarrangement, baderom og kjøkken i boliger).

Fakta om bedriften:
Navn: As Korsvold Elektroinstallasjon
Adresse: Gotevollen 7
Postnummer: N-5260
Poststed: Indre Arna
Org.nr. mva.: 942 628 846
Telefon: +47 55 24 05 44
Kontoret har følgende åpningstider:
Mandag - Fredag fra kl 07:30 - 15:00
Lørdag og søndag holder vi stengt.

Ta gjerne kontakt med oss på tlf 55 24 05 44
Mail: post@korsvold-elektro.no

Beskrivelse av bedriften:
AS Korsvold Elektroinstallasjon er en registrert elinstallasjonsbedrift med høyt kvalifiserte medarbeidere, etablert som aksjeselskap av Terje Korsvold i 1987 i forbindelse med generasjonsskifte. Opprinnelig het bedriften Korsvold & Hemre, og ble startet av Harald Hemre og Reidar Korsvold i 1962. Bedriften besitter god kompetanse både innenfor tradisjonell sterkstrøm og innenfor svakstrømsområdet. Vi har spesialisert oss på installasjoner i næringsbygg/skoler/barnehager, med spesiell vekt på nyanlegg. Vi har også oppdrag og god kompetanse innen nyanlegg og rehabilitering av boliger, og installasjon av sikkerhets- og alarmanlegg.

Forretningsideén til AS Korsvold Elektroinstallasjon er å utføre el-anlegg med høy kvalitet til rett tid og avtalt pris.
Vi vektlegger personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning. AS Korsvold Elektroinstallasjon anser det som viktig å være en ansvarlig bedrift overfor lokalsamfunnet. Vi satser på lokal rekruttering. Bedriften er godkjent lærebedrift og har gjennom aktiv lærlingepolitikk rekruttert mange dyktige fagarbeidere..

AS Korsvold Elektroinstallasjon har meget god økonomi.

I tillegg til daglig leder og autorisert installatør, Terje Korsvold, har bedriften 5 elektromontører med fagbrev (hvorav en med mer enn 25 års ansiennitet) og 2 lærlinger i elektrikerfaget.